OBVESTILA S POSVETA 30.11.2015

Na posvetu članov LK Turjak, vabljeni so bili najaktivnejši so se oblikovale naslednje usmeritve po tekočih vprašanjih:

  • Udeležba na zaključni prireditvi LZS, prijavilo se 14 članov LK Turjak.Prijava posredovana.
  • Na licenčni seminar so se prijavili Koren, Ratnik, Kovačič. Prijava podana.
  • Do 15.novembra (datum podaljšan do 28.11.2015 smo bili dolžni prijaviti aktivno članstvo za leto 2016. Iz članstva so brisani vsi, ki že dve leti niso plačali članarine, niso aktivnii ali so sami izrazili željo po izpisu. Z novimi včlanitvami in očiščenim članstvom je kadrovsko stanje 48 članov.
  • Občinski svet je v dopolnitev proračuna občine vnesel odločitev in sredstva za nakup parcele in prostorov za trajnejšo rešitev hrambe opreme našega kluba. Računamo, da bodo postopki zaključeni do februarja 2016, tako, da bo moč spomladi pričeti z najnujnejšo ureditvijo in selitvijo. Nepremičnine bodo v lasti občine in s pogodbo bo dogovorjeno o obsegu uporabe in načinom ureditve v soglasju tudi z DOD.
  • Podan je predlog, da se za leto 2016 članarina ne spremeni.
  • Glede na iztek mandata, so vsi pozvani, da sodelujejo v kandidacijskih postopkih, posebno tisti, ki izražajo željo, po prekinitvi mandatov. Poiskati moramo nove kandidate. Volilno občni zbor bo predvidoma koncem februarja 2016. Priprave tečejo po področjih: gospodar na področju inventur in novih nabav, selektor s tekmovalnimi cilji in normami s predlogi potegovanja posameznikov za državne selekcije. Možnosti imamo predvsem v 3-D in AH. Nosilci programov na LZS so že pripravili programe za leto 2016, objavljeni na strani LZS. Ne pozabimo na letošnje EP v 3-D na Mokricah.
  • Bliža se naša Božična tekma, nosilci po zadolžitvah, prosim pripravite se. Glede na izpad izobraževanja za organizatorje tekem, bomo morali drugo leto rešitve iskati izven kluba. Na žalost. Izprašane organizatorje tekem imamo le dva: Ratnik in pogojno Mihalič. Božično tekmo bo tako prevzel Ratnik. Postavitev proge bo od 23-25 12.2015, odvisno glede na vreme. Razpis tekme je objavljen.
  • Glede na pritožbo LK Snežniška Diana so nastale spremembe v letnem koledarju. Oglejte si jih. Naša tekma v AH je koncem julija.

Zabeležil: Božo Kovačič

© Lokostrelski klub Turjak.